Skip to main content

Vrijwilligersbeleid

Tennisvereniging Berg en Dal: iedereen draagt een steentje bij!

Onze tennisvereniging Berg en Dal drijft grotendeels op de inzet van de leden. Dat zorgt niet alleen voor het voortbestaan van de club maar ook voor saamhorigheid, betrokkenheid, leuke contacten, positieve energie en veel dankbare tennissers!

Wij doen daarom een beroep op alle seniorleden vanaf 18 jaar en ouder om zich minimaal 6 uur per jaar in te zetten voor de club!

Dit kan op allerlei manieren:

  • Zorg jij graag voor een gastvrij onthaal van leden of bezoekers? Schrijf je dan in voor een bardienst.
  • Werk je liever in de buitenlucht? Help dan mee met het groenonderhoud of lever een bijdrage aan het schoonhouden van ons clubhuis.
  • Vind je het leuk activiteiten te organiseren voor de (jeugd)leden ook dan ben je van harte welkom!
  • Wellicht heb jij nog andere ideeën over hoe je een bijdrage kunt leveren?

Het kan allemaal bij Tennisvereniging Berg en Dal! Laat via dit formulier weten welke klus jij zou willen klaren en welke kwaliteiten je in huis hebt. Zo kunnen we vraag en interesse nog beter op elkaar afstemmen.

Via de dienstenplanner op de KNLTB Clubapp kun je eenvoudig een dienst inplannen. Voor elke dienst krijg je 3 punten en bij minimaal 6 punten heb jij jouw steentje bijgedragen. Meer mag natuurlijk altijd!

Lukt het je niet om tijd vrij te maken voor een vrijwilligersdienst dan kun je kiezen voor de participatiebijdrage (€ 30).
Dit kun je kenbaar maken in het formulier.

Aan het einde van het jaar evalueren we de inzet en de bijdragen.