Commissies en activiteiten


pr@tvbergendal.nl

Godfried Brouwers

Ada de Metz ( webmaster )

Kascontrole

Mari Thijssen
Godfried Brouwers
Theo Wanders

Beheerderscommissie

Hub Hamers
Eric Nuy
Een vacature, aanmelden bij voorzitter@tvbergendal.nl

parkbeheer@tvbergendal.nl

De leden van de parkbeheercommissie zijn Tom Lugard, Marjan Pleiter en Irma Mosselman. Zij zorgen in nauw overleg met diverse andere vrijwilligers voor het onderhoud van het park van TV Berg en Dal. Iedere 4e zaterdag van de maand (van februari t/m november) werkt een groep vrijwilligers in het park van 14.00-16.00. Mocht je daarbij willen aansluiten dan kun je je aanmelden via bovenstaand mailadres en kan je toegevoegd worden aan de groenapp. Voor data, tijden en andere activiteiten van deze commissie:

Lees meer: Parkbeheer

Contactpersoon
Irma Mosselman,
T.: 06 81358801
E.: parkbeheer@tvbergendal.nlWim Leenders zorgt voor de banen. Hij plaatst ook een bericht op de website als er door het weer, of door andere omstandigheden, niet gespeeld kan worden.

Activiteiten

Triepeltoernooi@tvbergendal.nl

Voor het Jaarlijkse Triepel-toernooi is er een aparte commissie: Arjen de Vries, Concha van Rijssel, Femke van Leeuwen, Anne Houterman, Frans van Schijndel en Ellis Vissers 

Ledenadministratie@tvbergendal.nl

Coen Brunen tel:0031620269570

Wat doet de ledenadministratie? De ledenadministratie is het aanmeldpunt voor nieuwe leden en de winterleden. Naast dat van alle leden de gegevens geregistreerd worden ten behoeve van de verenigingsadministratie, pr-commissie en de penningmeester meldt de ledenadministratie nieuwe leden aan de bij KNLTB zodat er een label gemaakt wordt. Als er bij huidige leden veranderingen zijn in adres, telefoon en e-mailadres moet dit ook bij de ledenadministratie worden aangegeven. Als je de label kwijt bent of een volgend jaar een nieuwe label op de pas wilt dan kun je dit melden bij de ledenadministratie.

tennisschool Tom Kreemers

De tennislessen worden verzorgd door:
Luuk Geerlings en Rob Hendriks van TSTK

én door:

Hans Potjes

Zie pagina Labeltoss