Corona maatregelen


Coronamaatregelen

Helaas is er weer een golf aan besmettingen en neemt de druk op de ziekenhuizen weer toe. Afgelopen vrijdag hebben we een persconferentie gehad waar een aantal aanvullende maatregels werden gepresenteerd.

  • Een corona test bewijs is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes en terras van de sportlocatie. Iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op de vereniging moet een coronatestbewijs kunnen laten zien. Dit geldt ook voor de binnenruimtes zoals de kleedkamer en het toilet.
  • Concreet willen wij voorstellen dat alle competitieteams, (hard)loopclubs zelf verantwoordelijk zijn voor het checken van het corona toegangsbewijs. Je kunt de app voor het scannen downloaden op de mobiele telefoon: corona check app.
  • Daarnaast moeten we ons aan de basisregels houden en daarbij het advies om de anderhalve meter in acht te nemen en veelvuldig handen te wassen en te ontsmetten.

Vervelend dat er weer aanvullende maatregelen zijn. Laten we ons er goed aan houden om er weer zo snel mogelijk vanaf te zijn!