Neerslag en onze tennisbanen


De laatste weken zien we dat er bij neerslag vooral op baan 1 en 2 flinke plassen blijven staan. We zijn in overleg met onze groundsman (Wim, waarvoor dank) aan het kijken wat we hieraan kunnen doen. Daarnaast zullen we schakelen met een professionele partij die ons kan begeleiden om de afwatering te verbeteren zodat we niet bij elke willekeurige bui niet meer kunnen tennissen.
Ook op baan drie blijven plassen staan na hevige regenbuien, in tegenstelling tot baan 4. Onlangs heeft er groot onderhoud plaats gevonden op deze banen en zij betiteld als ‘uitstekend’. We gaan dan ook schakelen met de desbetreffende partij om te kijken hoe de overlast te verminderen.
Indien je last hebt van plassen op de baanneem dan in ieder geval het volgende in acht; sponsen mag maar het is niet de bedoeling om de spons over de baan te trekken. Dat geldt ook voor het wegvegen van de plassen, dat is niet de bedoeling want dit beschadigd de banen. Hopelijk kunnen we jullie snel positief nieuws brengen over hoe de overlast beperkt kan worden.