Nieuws

Twee studenten van de Fontys Economische Hogeschool Tilburg ,Youp van Alphen en Raffa van Dijck, voeren een tevredenheidsonderzoek uit voor het bestuur door middel van een enquête. Het bestuur vraagt jullie mee te doen met deze enquête. De enquête en meer info is te vinden in de link enquête.  

Tevredenheidsenquête

Woensdag 10 februari vanaf 20 uur zal de online ALV gehouden worden.   Mensen die zich aanmelden bij de secretaris krijgen een link om online mee te doen. Speciale aandacht zal gaan naar de digitalisering, met name uitleg over de knltb clubapp die gebruikt kan worden voor digitaal afhangen en  plannen bardiensten. Op de homepage van de website staat ook een knop om je aan te melden.

ALV

Gevolgen ‘corona’ maatregelen Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari. Wat betekent dit voor onze club? Volwassenen vanaf 18 jaar mogen buiten met 2 personen tennissen, dus alleen enkelspel is toegestaan. Jeugd t/m 17 jaar mag buiten spelen en trainen in groepsverband. Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan buiten (excl. trainer). Dit betekent voor onze club dat nagenoeg alle training gewoon kunnen doorgaan. Deelnemers aan de trainingen zijn reeds geïnformeerd… Lees verder »Corona maatregelen

Corona maatregelen