Bloemig toernooi

BLOEMIG ‘toernooi’ op zondag 13 oktober 2019

Om de samenwerking tussen de verschillende tennisclubs in de gemeente Berg en Dal te versterken wordt het BLOEMIG toernooi georganiseerd. Een ludiek laagdrempelig toernooi dat we steeds op een andere club van de gemeente organiseren. Het is een gezelligheidstoernooi voor jong en oud en bedoeld om kennis te maken met andere clubs en hun leden!

TV PIT (Millingen aan de Rijn) organiseert dit najaar het  BLOEMIG toernooi op zondag 13 oktober aanstaande!

Wat is de bedoeling? Het BLOEMIG toernooi start om 13.30 uur met een kop thee/koffie en iets lekkers. De spelers worden zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld. We gaan om 14.00 uur de baan op. De wedstrijden duren steeds 3/4 uur..

Tussendoor en na afloop zorgen wij voor de inwendige mens.

Hoe geef je je op?

Wanneer je deel wilt nemen aan dit toernooi ontvangen we graag je aanmelding per mail.  Stuur een mailtje met je naam, speelsterkte en eventuele verhinderingen naar toernooicommissie@tvpit.nl. We ontvangen de aanmelding graag voor 6 oktober as.

De kosten?

De kosten voor dit toernooi zijn slechts 5 euro per persoon. Contant of via PIN te voldoen bij binnenkomst.Graag verwelkomen wij je op zondag 13 oktober op de tennisbanen van TV PIT voor het B L O E M I G toernooi!!