Clubkascampagne

We doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

De Rabobank Rijk van Nijmegen stimuleert met €250.000 het verenigingsleven in de regio. In totaal hebben 300 clubs zich ingeschreven. Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2019 kunnen de ruim 25.000 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen stemmen. Zij ontvangen op 14 mei een stemkaart met een unieke code op de deurmat. Hiermee kun je via een online stemmodule hun stem uitbrengen op de club(s) die je een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

We hebben met onze dorpsgenoten van Carnavalsvereniging De Berggeiten afgesproken dat wij jullie aanmoedigen 2 stemmen op hen uit te brengen. Zij sporen hun leden aan 2 maal op onze Tennisvereniging Berg en Dal te stemmen. Win-win!

Help jij ons mee?! We vragen je om zoveel mogelijk promotie te maken voor onze club en leden, familie en andere fans op te roepen om op Tennisvereniging Berg en Dal te stemmen! Tip: Whatsappgroepen of je Facebookpagina zijn een eenvoudige manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken.