Corona maatregelen


Gevolgen ‘corona’ maatregelen

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor onze club?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen buiten met 2 personen tennissen, dus alleen enkelspel is toegestaan.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag buiten spelen en trainen in groepsverband.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan buiten (excl. trainer). Dit betekent voor onze club dat nagenoeg alle training gewoon kunnen doorgaan. Deelnemers aan de trainingen zijn reeds geïnformeerd door de trainers van TSTK over de consequenties.
  • Alle voorgaande regels blijven van kracht, dat betekent geen toeschouwers, geen toegang tot kleedkamers en het clubgebouw. Voor een volledig overzicht kun je hier kijken.

Los van bovenstaande willen wij TSTK bedanken voor het toch telkens weer flexibel aanpassen op de regelgeving.

Kerst en nieuwjaarswens

Het bestuur van T.V. Berg en Dal wenst juliie, ondanks alle beperkingen, hele fijne feestdagen en een gezond en coronavrij en sportief 2021 toe.

Mochten jullie vragen hebben omtrent de corona maatregelen dan kunnen jullie contact opnemen met Arjan Zoet op telefoonnummer 06-30129380

Het bestuur van T.V. Berg en Dal