Corona update


Zoals aangekondigd in de persconferentie van 28 september gelden met ingang van 29 september om 18.00 uur extra maatregelen in verband met het coronavirus

  • Publiek/ ouders/ begeleiders zijn niet meer toegestaan om het sportpark te betreden (begeleiders van jeugdteams worden gezien als onderdeel van het team)
  • De kantine is per heden gesloten
    • Er kunnen geen consumpties worden genuttigd;
    • De kantine kunnen we heleaas niet openen als verblijfplaats.
  • De kleedkamers en toiletten zijn wel toegankelijk
  • Na afloop van vrij spel, de training of een wedstrijd is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk de accommodatie verlaat.
  • De reeds gecommuniceerde hygiëne regels en 1,5 meter afstand regel blijven van kracht.

Vrij spelen en training

Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

We realiseren ons als bestuur dat dit een enorme impact heeft op de club en de sfeer tijdens de competitie echter alleen op deze wijze mogen wij dit laten doorgaan. Geen ontvangst met koffie, thee en taart en ook geen drankje na afloop. Wij vinden het ook jammer maar we dienen samen Corona tegen te gaan en we volgen dan ook graag de regelgeving vanuit de Rijksoverheid. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen via voorzitter@tvbergendal.nl

Het bestuur