Jeugdcompetitie

Jeugdcompetitie

Jeugdcompetitie

Het jeugdcompetitieteam heeft de groene ballen najaarscompetitie afgesloten bij de Duivelsberg om hun tweede plek in de poule te vieren. Ze hebben het, met slechts één gewonnen wedstrijd minder dan nummer 1, erg goed gedaan! De afgelopen 7 zondagochtenden speelden de jongens bijna iedere week uit of thuis competitie tegen teams uit de regio. Iedere week bestond deze competitie uit  4 enkels en 2 dubbels. Behalve dat ze daar heel veel van geleerd hebben, hebben ze ook heel veel plezier met elkaar gehad. Zeker zo belangrijk!

 

Wil jij ook competitie spelen in oranje of groene ballen?

Als je met oranje ballen speelt, kun je meedoen met de oranjeballen competitie. Je speelt vanaf april 6 of 7 keer op zondagochtend enkel- en dubbelwedstrijdjes bij TV Berg en Dal of een andere club in de buurt. Je speelt met oranje ballen op een verkleind veld. Zorg dat je iedere week met minimaal 4 en maximaal 6 kinderen aanwezig bent. Wedstrijdjes zijn echt voor de lol.

Als je groene ballen speelt, kun je meedoen met de groene ballen competitie. Je speelt vanaf april 6 of 7 keer op zondagochtend. Ieder team speelt wekelijks 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden bij TV Berg en Dal of een andere club in de buurt. Je speelt met groene ballen op een volledig veld. Zorg dat je iedere week met minimaal 4 kinderen aanwezig bent.

Wat is belangrijk:

  • Voldoende groot team. Met name bij de groene ballen moet je echt altijd met minimaal 4 zijn, anders kun je niet alle wedstrijden spelen.
  • Lid zijn van TV Berg en Dal, anders kan het team niet aangemeld worden.
  • Ieder team moet één ouder hebben dat het team begeleid. Deze ouder moet bij thuiswedstrijden de tegenstanders ontvangen, de indeling van de wedstrijden regelen en de stand noteren. Mocht het incidenteel een keer nodig zijn om een wedstrijd te verzetten omdat er niet genoeg spelers zijn of vanwege het weer, dan moet je dit ook met de tegenstanders kortsluiten. Vanuit de jeugdcommissie wordt een uitleg gegeven wat je allemaal moet doen en hoe het werkt.
  • Opgeven moet al voor de kerst voor de competitie in het volgende voorjaar. Dit gaat via de jeugdcommissie (Sandra Vruggink).

Meer informatie over de jeugdcompetitie vind je onder tenniskids https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/kia-tenniskids-competitie/, bij de tennisleraar, of via de jeugdcommissie.