Luuk

Lessen Joep naar Luuk

Met ingang van 1 oktober zal Joep Hofman stoppen als tennisleraar bij TV Berg en Dal. Joep gaat lesgeven bij TV Eck en Wiel in Maurik en kan het niet meer combineren met jullie vereniging.
Luuk Geerlings, momenteel al actief als tennisleraar bij TV Berg en Dal, zal de lessen van Joep met ingang van 1 oktober overnemen.

Voor degene die Luuk nog niet kennen, hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Je kunt je nog inschrijven voor de najaarslessen. Ga snel naar www.tstk.nl of klik HIER . Het nieuwe seizoen start vanaf 1 oktober.

Tom Kreemers, TSTK

 

Voor degene die Luuk nog niet kennen, hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Beste leden,

Luuk Geerlings

Mijn naam is Luuk Geerlings, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Lent. Voetbal en tennis zijn al sinds jongs af aan mijn hobby’s en deze beoefen ik momenteel nog steeds.

Ik beschik over een CIOS diploma. Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik mij op verschillende vlakken kunnen specialiseren. Op dit moment zit ik in mijn derde studiejaar van de opleiding ALO(academie voor lichamelijke opvoeding) op de hogeschool in Nijmegen.

Sinds afgelopen seizoen verzorg ik de trainingen op tennisvereniging Berg en Dal. Daarnaast heb ik ervaring in het verzorgen van gymlessen op het basis, middelbaar en speciaal onderwijs. Verder heb ik al een aantal jaar tennis trainingen bij LLTV(Lent) en Rapiditas(Nijmegen) verzorgd. Ik heb erg zin om iedereen te ontmoeten en nog veel leerzame maar vooral plezierige trainingen te mogen geven!

Met sportieve groet,

Luuk Geerlings