Nieuwe Parkbeheercommissie

Sinds enige tijd was er geen officiële Parkbeheercommissie meer, terwijl het aanzien van ons clubhuis en het tennispark toch het visitekaartje zijn van de tennisclub. Het is dan ook heel verheugend dat deze maand juni een nieuwe Parkbeheeercommissie is ingesteld. De commissie bestaat uit de volgende leden: Tom Lugard, Mari Thijssen, Marjan Pleiter en Irma Mosselman. Contactpersoon is Irma Mosselman ( parkbeheer@tvbergendal.nl ). Zij zorgen in nauw overleg met andere vrijwilligers voor het onderhoud van de gebouwen en het park. Als je nog suggesties hebt of vragen voor deze commissie, stuur dan een email.

Dit jaar zijn alvast de volgende snoei- en vrijwilligersdagen gepland:

22 juli van 8-16 uur Snoeidag van de laurier door Van Raaij hoveniersbedrijf( afvoeren snoeiafval, tuinieren)

17 augustus van 9.00-16.00 Vrijwilligersdag ter voorbereiding van het Triepeltournooi( Klussen, tuinieren en schilderen)

2 november van 9.00-16.00 Vrijwilligersdag om het park voor te bereiden op de winter( Klussen, tuinieren en schilderen)

En daarnaast is er een echte onkruidappgroep in het leven geroepen. Marjan en Irma gaan geregeld onkruid wieden op het park. Als zij er zijn gaat er een berichtje op deze appgroep, heb je tijd sluit aan. Ieder uurtje is in de zomerperiode meegenomen.
Dus kom in de benen en meld je aan via parkbeheer@tvbergendal o.v.v. je naam en dag waarop je aanwezig kunt zijn. Ook als je toegevoegd wilt worden aan onze onkruidappgroep. 
Hartelijke groet, mede namens Tom, Mari en Marjan