RABO ClubSupport


Volgende week is het zover! Dan kunnen leden van de Rabobank stemmen op de clubs die zich ingeschreven hebben voor de Rabo ClubSupport Campagne van Rabobank Rijk van Nijmegen. Dit is een fantastische manier om onze clubkas aan te vullen met een mooie sponsorbijdrage en onze droom van een duurzame tennisvereniging waar te maken.

Het is wel belangrijk dat er zo vaak mogelijk op Tennisvereniging Berg en Dal gestemd wordt.

Help jij ons mee?! We vragen je om zoveel mogelijk promotie te maken voor onze club en leden, familie en andere fans op te roepen om op Tennisvereniging Berg en Dal te stemmen! Tip: Whatsappgroepen of je Facebookpagina zijn een eenvoudige manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

De leden van Rabobank Rijk van Nijmegen ontvangen per post een unieke code waarmee zij van maandag 5 oktober tot 25 oktober 2020 via een online stemmodule of app hun stem uit kunnen brengen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Omdat wij graag zien dat onze collega-verenigingen ook worden voorzien van een leuke ondersteuning zouden wij het leuk vinden als jullie de overige stemmen binnen ons prachtige dorp Berg en Dal houden en stemmen op C.V. de Berggeiten (de carnavalsvereniging). Daarnaast zijn er verenigingen zoals Berg en Dals Bloei, Edelweisz of stichting Heemkunde.

Schroom niet om dit bericht te delen via social media of whatsappgroepen te delen. We duimen voor heel veel succes de komende weken en een mooie campagne door en voor onze leden!

Arjan Zoet,
Voorzitter tennisvereniging Berg en Dal