Rabobank Clubkas Campagne


 

 

 

We doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

Volgende week is het zover! Dan kunnen leden van de Rabobank stemmen op de 177 clubs die zich ingeschreven hebben voor de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Rijk van Nijmegen. Dit is een fantastische manier om onze clubkas aan te vullen met een mooie sponsorbijdrage en onze droom van een duurzame tennisvereniging waar te maken. Het is wel belangrijk dat er zo vaak mogelijk op Tennisvereniging Berg en Dal gestemd wordt.

Help jij ons mee?! We vragen je om zoveel mogelijk promotie te maken voor onze club en leden, familie en andere fans op te roepen om op Tennisvereniging Berg en Dal te stemmen! Tip: Whatsappgroepen of je Facebookpagina zijn een eenvoudige manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

De ruim 25.000 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen ontvangen op 15 mei per post een unieke code waarmee zij van dinsdag 15 mei tot en met maandag 30 mei 2018 via een online stemmodule hun stem uit kunnen brengen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

We duimen voor heel veel succes de komende weken en een mooie campagne door onze leden!

We sturen je snel een vervolgmail, die je kunt delen met al je vrienden en familie…