TSTK CUP

Op zondag 10 November organiseert onze tennisschool TSTK voor alle jeugdleden van alle TSTK verenigingen de TSTK CUP. De wedstrijden worden gespeeld in Kaatsheuvel.

Je kan je opgeven in de kleur waarin je speelt, rood, oranje, groen of geel. In geel maken we onderscheid in leeftijd en in jongens en meisjes. Bij weinig inschrijvingen kan het zijn dat we wel gaan mixen.

We beginnen om 10.00 en spelen gedurende een paar uurtjes wedstrijdjes tegen andere kinderen(afhankelijk van het aantal inschrijvinhen). Je speelt vooral tegen kinderen van andere TSTK clubs, maar je kan ook tegen iemand van je eigen club uitkomen. Onderling wordt er uitgemaakt wie in zijn of haar categorie de TSTK Champion is van 2019.
We zien het als een gezellig evenement waarbij we veel jeugdspelers verwachten. Zo zou het leuk zijn als je met meerdere jeugdleden van je eigen club afspreekt om gezamenlijk naar TC Boemerang in Kaatsheuvel te komen.

Voor alle kinderen is er een lunch inbegrepen. Opgeven kan tot maandag 4 November via onderstaande link en deelname is gratis.

Directe link om in te schrijven: https://tstk.nl/?page_id=2321

Tot dan,

Tom Kreemers, Bram Kaffener, Nikki van der Linden