Coronavirus en tennispark

Tennispark en Coronavirus

T.V. Berg en Dal volgt de oproep van het kabinet om alle risico’s met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Los van deze regelgeving geeft de KNLTB het advies om het tennispark gesloten te houden. Normaliter zou dan het hek op slot gaan waardoor je niet meer op het tennispark kan komen. Omdat op ons park is een AED (defibrillator) aanwezig is, willen wij het park niet afsluiten; stel dat iemand hiervan gebruik wil maken maar voor een dicht hek staat. Het bestuur heeft daarom besloten het hekwerk open te laten en de netten van de tennisbanen te verwijderen.

In ieder geval t/m 28 april is het helaas niet toegestaan om te tennissen. Het is nog onzeker hoe de rest van het seizoen met betrekking tot trainingen, competitie en andere activiteiten eruit gaat zien. Wij zullen jullie informeren via de Triepelmail en de website.

Tenslotte willen wij jullie bedanken voor het meewerken aan de regels die het RIVM heeft gesteld. Het is schitterend weer om te gaan tennissen, desondanks blijven jullie netjes rondom huis. Bedankt!

 

Het bestuur van T.V. Berg en Dal. Arjan Zoet, Stefan Coenen, Marcel van Dommelen, Ellis Vissers, Tom Lugard.  

 

Hekwerk

Het hekwerk rondom de banen zou in eerste instantie medio juni worden vervangen. Dit werk is echter naar voren gehaald i.v.m. het Coronavirus. Omdat er nu niet op de banen mag worden gespeeld heeft niemand hinder van de werkzaamheden. De werkzaamheden starten op 22 april en zullen circa twee weken in beslag nemen. Wij hebben dan weer een prachtig nieuw hekwerk rondom onze tennisbanen.

Renovatie

De werkzaamheden rond de renovatie staan niet stil. De benodigde BOSA subsidie voor de renovatie is inmiddels toegekend, hierdoor is de financiering voor de verbouwing rond. Ondanks de huidige crisis verwacht men 1 juni te kunnen starten. De omgevingsvergunning is inmiddels geaccepteerd en de verwachting is dat de verbouwing per eind juli gereed is.

Helpjecluppie.nl

Robert Kemperman (hockeyer van het Nederlands elftal met Berg en Dalse roots) is een actie gestart om, in deze lastige periode, een steentje bij te dragen aan de sportclubs.
Je kunt via www.helpjecluppie.nl een trui bestellen. Bij het bestelproces wordt er gevraagd welke club je steunt. Vul hier  in : ‘TV Berg en Dal (bij Nijmegen)’.
De club ontvangt dan de winst van de truien die zijn besteld door onze leden. De tegemoetkoming richting de club bedraagt €18,-.