Voorjaarscompetitie 2019

Dit nieuwsbericht bevat belangrijke informatie m.b.t. voorjaarscompetitie, ook als je recreatief tennisser bent.

Binnenkort start de tenniscompetitie weer. Het mooie aantal van 9 teams en zo’n 45 spelers doet dit keer mee. Goed om te weten wat en wanneer. Dan kan kun je een keer komen aanmoedigen of met je eigen speeltijden daar rekening mee houden.

Afspraken m.b.t. baanbezetting
Als er één team thuis speelt, zijn er twee banen vrij voor recreanten. Als er twee teams tegelijkertijd thuis spelen, is er voor elk team één vaste baan en samen één wisselbaan. Als er geen recreanten zijn, zullen de twee teams waarschijnlijk elk twee banen in gebruik nemen, maar strikt genomen is er dus altijd één baan vrij voor recreanten. Uitzondering: zie hieronder bij “Let op”.
Bij de jeugd hebben we de volgende afspraak:  van 9:30-11:30 uur (uiterlijk) bezetten zij vier banen, daarna tot 13:00 drie banen.

Let op
Doordat op 12/4, 26/4 en 31 mei drie teams gepland zijn voor een thuiswedstrijd, zijn er op die avond vanaf 19:00 uur helaas geen banen beschikbaar voor recreatief tennis. We hebben dit nog geprobeerd te wijzigen, maar de KNLTB is onverbiddelijk.

Speeldagen thuis- en uitwedstrijden
Zie de bijlage.wedstrijden voorjaarscompetitie 2019

Gebruik clubhuis
Gebruik je tijdens de competitie het clubhuis/bar, wil je dan s.v.p. de keuken en bar netjes achterlaten. Ook al is het laat geworden, de volgende dag maken weer andere leden (of hardlopers) gebruik van De Triepel. Thanks!