Nieuwsbrief mei 2022


triepelmail bestuur

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

 • Van de voorzitter
 • Aanmelden najaarscompetitie voor 15 juni a.s.
 • Mini-Maxi Toernooi en BBQ op zondag 19 juni 
 • Nieuwe stoelen inrichting clubhuis
 • Zomerlidmaatschap
 • 38ste Triepeltoernooi ‘save-the-date’
 • Gebruik sleutelkluis


Van de voorzitter

Wat is de afgelopen weken heerlijk tennisweer! Fijn te zien dat jong en oud weer genieten op de tennisbaan. Vind je het gezellig na het tennissen nog even samen na te kunnen genieten op het terras of in het clubhuis met een drankje? Via een sleutelkluis in de kleedkamer kunnen leden toegang krijgen tot het kantine gedeelte van het clubhuis. Wil jij hier meer over weten? Lees verder hieronder of stuur een bericht naar bardienst@tvbergendal.nl.

Een geanimeerd gesprek had ik met algemeen directeur van de KNLTB, Erik Poel, die onlangs een bezoek bracht aan ons mooie complex. Hij heeft de visie van de KNLTB over de toekomst van de tennis en padel sport in Nederland met ons gedeeld en ons tips gegeven hoe wij hier als vereniging mee aan de slag kunnen. Hij sprak zijn waardering uit over de stappen die wij nemen op het gebied van duurzaamheid én hoe we constructief werken aan het uitbouwen van onze club.

Draag jij het juiste schoeisel voor onze tennisbanen? Aangezien wij zowel gravelbanen hebben als smashcourtbanen adviseren wij dringend onze leden tennisschoenen te dragen met omni-zolen. Deze schoenen hebben een stevige rubberen zool, waarin nopjes én een visgraatprofiel zijn verwerkt. Dit voorkomt schade aan de bovenlaag van de banen.

Ben jij nieuw bij de vereniging en wil je graag weten wat jij kunt betekenen? Stuur mij een bericht of spreek mij aan op de baan. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Namens het bestuur, Arjan Zoet voorzitter@tvbergendal.nl

 

Aanmelden najaarscompetitie voor 15 juni a.s.

De voorjaarscompetitie loopt langzaam op zijn eind en dat betekent dat de inschrijving voor de najaarscompetitie alweer aanstaande is. Dit jaar wordt weer een ‘normale’ najaarscompetitie gespeeld. Dit houdt bij de senioren in dat er geen promotie/degradatie wordt gespeeld en dat de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten.

Het aantal speeldagen wordt teruggebracht van 7 naar 5 en er wordt op de vrijdag niet meer om de week gespeeld zoals bij de voorjaarscompetitie. Dat houdt dus in dat beschikbaarheid van banen met name op de vrijdagavond een beperking kan worden voor het totaal aantal teams wat kan spelen. Voor een overzicht van de speeldata en het competitieaanbod zie hier voor meer info.   

Ben jij jeugdlid, junior of senior en wil je graag meedoen met de competitie maar ben je nog niet aangesloten bij een team? Stuur een bericht naar info@tvbergendal.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 
 

Mini-Maxi Toernooi zondag 19 juni jeugd

Het Mini-Maxi Toernooi is een gezellig familie event waar de mini’s (kinderen tot 18 jaar) samen met de maxi’s (ouder dan 18 jaar zoals: ouders, broer, zus, opa, oma, of anders) in een gemoedelijke sfeer een aantal wedstrijdjes als duo spelen. Wij organiseren dit toernooi samen met tennisschool TSTK op zondagmiddag 19 juni a.s. met aansluitend een BBQ. Meld je hier aan.

Nieuwe stoelen inrichting clubhuis

Wellicht is het al opgevallen? De stoelen in het clubhuis zijn vervangen zodat iedereen nog fijner kan nagenieten en praten. Heb je belangstelling voor één of enkele van de oude stoelen, neem dan snel contact op met Marcel van Dommelen penningmeester@tvbergendal.nl . Je kan dan een afspraak maken om deze gratis af te halen.

Zomerlidmaatschap

In de zomer drie maanden lang onbeperkt tennissen! Attendeer vrienden en familieleden op het zomerlidmaatschap. Voor slechts 50 euro (+ € 10 borg voor het lidmaatschap pasje) kunnen zij van 1 juni tot 1 september gebruik maken van onze banen. Als ze interesse hebben kunnen ze een mail sturen met je contactgegevens en telefoonnummer naar Tom Lugard tom.lugard@enable-u.com.


Triepeltoernooi save-the-date

Pak je agenda en noteer alvast van vrijdag 26 augustus t/m zaterdag 3 september 2022 het jaarlijkse Triepeltoernooi bij TV Berg en Dal.  Tijdens dit toernooi wordt op elk niveau volop gedubbeld: dames, heren en gemengd. 

Nieuw dit jaar is dat er voor de oudere jeugd ook clubkampioenschappen worden georganiseerd tijdens het jaarlijkse Triepeltoernooi. Wie mag zich een jaar lang clubkampioen noemen?
 

Gebruik sleutelkluis

Via een sleutelkluis in de kleedkamer is het mogelijk een sleutel te krijgen die  toegang geeft tot het kantine gedeelte van het clubhuis. De code voor deze sleutelkluis kunnen wij – bij voorkeur één dag van te voren – op afroep aanmaken en aan je doorgeven. Stuur hiervoor een e-mail naar bardienst@tvbergendal.nl. De code die je ontvangt is beperkt geldig, dus vraag voor iedere keer dat je hier gebruik van wil maken een nieuwe code op.

Hoe werkt het?

 1. Met je KNLTB tennispas heb je toegang tot het halletje en de herenkleedkamer.
 2. In de herenkleedkamer hangt links aan de muur de sleutelkluis, voer daar de code in die je hebt ontvangen.
 3. In de sleutelkluis zit een sleutel met een grijze badge; met de sleutel open je de deur naar het kantine gedeelte en met de grijze badge deactiveer je het alarm door de badge tegen het alarmkastje aan te houden.
 4. Bij het weggaan gebruik je de grijze badge om het alarm weer te activeren en de sleutel om het kantine gedeelte af te sluiten.
 5. De sleutel en badge hang je weer terug in het sleutelkluisje met dezelfde code die je hebt ontvangen.  

Wij gaan uit van eerlijk en netjes gebruik van de kantine en de bar.
Heb je nog tips? Mail ons bardienst@tvbergendal.nl