Nieuwsbrief TV Berg en Dal Februari | ALV | Voorjaarslessen TSTK | Vacature Winterhard(t)


triepelmail bestuur

Nieuwsbrief Februari 2022
In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Van de voorzitter
Algemene Leden Vergadering (ALV)
Voorjaarlessen TSTK
Vacature Winterhard(t)
NLDoet 2022
In Memoriam Hans Simons (1959-2022)

Van de voorzitter

Afgelopen dinsdagavond was ik op de club om te trainen met mijn tennisgroep. Het was mooi te zien dat alles weer een beetje tot leven komt op onze club. Alle tennisbanen waren bezet, er was een rondleiding gaande om de verduurzamingsmaatregelen aan een andere club te tonen, de hardloopclub was er met een behoorlijk aantal mensen en tegelijkertijd was er een commissie aan het vergaderen over de mogelijkheden van padel richting de toekomst. Op dat moment realiseerde ik mezelf dat we een club hebben welke in ‘bloei’ staat en waar we met z’n allen hopelijk nog lang van kunnen genieten. Vanuit het bestuur zijn we momenteel aan het kijken hoe we de club verder kunnen brengen in de verschillende mogelijkheden tot sport, in activiteiten, faciliteiten en gezelligheid. Mooie plannen die de nodige tijd en inzet vergen echter tegelijkertijd weet je op een ‘doodgewone’ dinsdag waarvoor we het doen. In de laatste nieuwsbrief in januari zijn jullie uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering op woensdag 23 februari a.s., je kunt je verderop in de nieuwsbrief hiervoor aanmelden. Hopelijk kunnen we dit weer fysiek organiseren maar dat is afhankelijk van de regels op dat moment. Het zou erg prettig zijn als we ook na 22.00 uur weer gebruik kunnen maken van ons clubhuis. Tot zover,

Namens het bestuur, Arjan Zoet voorzitter

Algemene Leden Vergadering (ALV)
Graag nodigen wij jullie uit voor onze algemene ledenvergadering (ALV) die op woensdag 23 februari om 20:00uur zal worden gehouden in ons clubgebouw de Triepel. Tijdens deze algemene ledenvergadering zal het bestuur de stand van zaken presenteren van onze vereniging. Daarnaast zal vanuit diverse commissies een toelichting worden gegeven over het afgelopen jaar en het komende jaar. Notulen ALV 2021
Afhankelijk van het op dit moment geldende Corona maatregelen is het aantal deelnemers dat fysiek in het clubhuis aanwezig kan zijn beperkt.
Je kunt je hier aanmelden.

Voorjaarlessen TSTK
Wil je ook komend voorjaar weer lekker trainen en werken aan je techniek, tactiek of conditie? Vanaf 28 maart starten de voorjaarslessen van TSTK weer.
Schrijf je snel in via www.tstk.nl. Indien je graag lest krijgt van een specifieke tennistrainer kun je dit aangeven bij ‘opmerkingen’.

Vacature Winterhard(t)
We zijn op zoek naar iemand die graag namens TV Berg en dal de plaats van Yvonne Andringa overneemt in de Winterhard(t)commissie. Winterhard(t) is een competitie die in de winter wordt gespeeld bij verschillende tennisverenigingen uit Nijmegen en omstreken. Als commissie lid neem je 2x per jaar deel aan een vergaderingen je organiseert de dagen dat er bij Berg en Dal gespeeld wordt. Yvonne heeft het heel veel jaren met veel plezier gedaan. Interesse? Stuur een e-mail naar info@tvbergendal.nl

NLDoet 2022
Help jij zaterdag 12 maart mee tijdens NLDoet? Naast noodzakelijke activiteiten op het gebied van groenvoorziening en parkonderhoud kunnen we ook alle hulp gebruiken bij het voorjaars klaar maken van het clubhuis.
Stuur een e-mail naar info@tvbergendal.nl als je deze dag van de partij kunt zijn.

In Memoriam Hans Simons (1959-2022)
Hans was een actief en betrokken lid en vriend van onze vereniging, hij is van 1995 tot 2000 als bestuurslid en voorzitter actief geweest. Hij was een gedreven bestuurder en werkte altijd volgens een plan met ambities en een duidelijk doel. Ook wist hij op ludieke wijze een bijdrage te leveren aan de sfeer van onze vereniging. Het optreden samen met Rob Bloem als “Bob & Annie de Rooy” staat nog vers in ons geheugen ( voor de jonge leden; dit waren befaamde typetjes van Paul de Leeuw in de jaren 90).