Sportaccomodatie van het jaar?


Sportaccomodatie van het jaar?

De vereniging verduurzamen ✨ Hoe pak je dat aan? Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar laten zien waar een kleine vereniging groot in kan zijn tijdens de verbouwing en verduurzaming van ons clubhuis. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat Tennisvereniging Berg en dal één van de drie genomineerden is van de ‘Sportaccommodatie van het Jaar’, zie ook deze prachtige video die onlangs is gemaakt van ons complex.
Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSFKenniscentrum Sport & Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties.

Met deze award willen de partijen sportverenigingen inspireren en uitdagen tot het verduurzamen van hun accommodatie, met als doel een toekomstbestendige en duurzame sportsector.

Aanstaande donderdag 22 april wordt de winnaar van de duurzaamste sportaccommodatie van Nederland uitgeroepen tussen 13.30 en 14.30 uur. Geïnteresseerden kunnen de uitreiking via een livestream volgen en zich hiervoor aanmelden via deze link: https://www.duurzamesportsector.nl/inschrijven/

Volg ook ons Instagram account voor een live verslag van de uitreiking ( https://www.instagram.com/bergendaltennis/ ).