Tennistraining


Over YA Tennisacademy

De visie die centraal staat voor onze tennisschool kunnen we onderverdelen in drie speerpunten.

PLEZIER

Plezier staat bij ons op nummer één. Sport is meer dan alleen bewegen. Het gaat ook om het maken van vrienden en het genieten van het spel. Ongeacht je niveau of vaardigheden is er veel aandacht voor het beleven van succes. Door het behalen van succes ervaar je plezier en voldoening. Het motiveert om je verder te ontwikkelen.

VERENIGEN

Samenbrengen van kinderen met dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau. Doordat er verschillende verenigingen zijn aangesloten bij YA Tennis Academy, leren de spelers meer spelers kennen dan alleen die van hun eigen vereniging. Dit stimuleert de tennisontwikkeling en het plezier van ieder kind.

DIDACTIEK

Yannick en Alexander hebben beiden een onderwijskundige achtergrond. Daarom wordt er binnen de YA Tennis Academy gewerkt met een didactisch stappenplan waarin aandacht voor het individu en een fijne leeromgeving centraal staan. Een positieve groepsdynamiek is hierin van essentieel belang.

Voor inschrijven voor lessen en acties van YA Tennisacademy gaat u naar hun website.

Aanbod voor de jeugd

– Proefles: speel 2x op proef mee en kijk of tennis iets voor jou is!
– Jeugd: All inclusive pakket met 30 tennislessen van 60 minuten, 4 clinics, 4 conditietrainingen en competietraining ( indien spelend), gratis deelname aan competitie  
– Jeugd: More inclusive pakket met 60 tennisslessen van 60 minuten, 3 matchtrainingen, 4 conditietrainingen en competitietraining ( indien spelend), gratis deelname aan competitie    

Meer informatie

Aanbod voor volwassenen

– Proefpakket: 5 tennislessen van 60 minuten
– Volwassenen: serie van 10 tennislessen van 60 minuten ( najaar – winter – zomer ) 

Meer informatie