Tennistraining

De tennislessen op onze vereniging worden verzorgd door de trainers van tennisschool Tom Kreemers, Joep Hofman en Rob Hendriks. Hans Potjes verzorgt ook lessen. Onze trainers scholen zich permanent bij zodat hun kennis op peil blijft en de lessen aansluiten bij de nieuwste methoden en inzichten. We werken met tennisleraren die in het bezit zijn van een diploma én geldige licentie.
Om de lessen te kunnen volgen, is het verplicht lid te zijn of te worden van onze vereniging. Zie pagina " lidmaatschap ". Informatie over tennislessen TSTK

Acties voor nieuwe leden

Actie 1: Jeugd

Maak kennis met tennis: 16 lessen van 50 minuten incl. lidmaatschap voor dat kalenderjaar voor € 119,00 - met racket € 145,00 (1 termijn).

Jeugd reguliere lessen : Kinderen schrijven in voor 32 lessen. Je kunt na 16 lessen stoppen of besluiten door te gaan met nogmaals 16 lessen.

32 Lessen van 50 minuten incl. lidmaatschap voor dat kalenderjaar voor € 240,00, die in 12 termijnen worden geïncasseerd. Besluit je  na 16 lessen te stoppen, dan halveert het bedrag en termijnen (€120 in 6 termijnen).

Actie 2: Senioren

16 Lessen van 50 minuten incl. lidmaatschap voor dat kalenderjaar voor € 199,00 - met racket € 249,00. Je kunt alleen van deze actie gebruik maken als je begin maart of begin september wilt starten.

Actie 3: Kennismakingsaanbod Tennistraining

- 5 lessen incl. lidmaatschap voor dat kalenderjaar voor €99

Nieuwe leden die gebruik maken van het kennismakingsaanbod betalen het bedrag voor het betreffende jaar aan TSTK. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap van de tennisvereniging gedurende dit 1e jaar. TSTK verrekent de contributie met de tennisvereniging. In de jaren na het kennismakingsjaar betalen de leden hun contributie aan de vereniging en daarnaast eventueel een bedrag aan de tennisschool.

Voor alle acties regelt de tennisschool  buiten de financiële afhandeling de indeling van de lesgroepen. De tennisvereniging is verantwoordelijk voor je KNLTB-lidmaatschap (incl. WA.- en ongevallenverzekering) en KNLTB-pas waarmee je het clubhuis in kunt.
Download hier het inschrijf- en machtigingsformulier SEPA . Het lidmaatschap wordt na de kennismakingsperiode automatisch verlengd en de contributie wordt automatisch door de vereniging geïncasseerd.

Voor lessen en acties van TSTK kunt u naar hun website gaan.

Na de kennismaking

Na het kennismakingsjaar, als je besloten hebt lid te blijven, betaal je in het eerste jaar dat je volwaardig lid bent - dat is dus het jaar nadat je begonnen bent met "Maak Kennis met Tennis" - contributie en € 15,- eenmalig entreegeld. Diegenen die na de kennismaking hun lidmaatschap direct willen opzeggen hoeven dus geen entreegeld te betalen. Als je lid blijft  ga je ook meedoen met de regeling vrijwilligersbijdrage (zie voor info ook bij lidmaatschap).