Toptennis bij Rapiditas


Spectaculair toptennis bij Rapiditas op 26 en 27 mei en 5 juni!

Voor het 5e jaar op rij speelt het 1e gemengde team van de Nijmeegse tennisvereniging Rapiditas op het hoogste competitieniveau in Nederland, de Eredivisie Gemengd. Op 26 mei a.s. brandt de strijd om het landskampioenschap voor clubteams los!

Het Eredivisieteam van Rapiditas start de competitie met twee thuiswedstrijden achter elkaar: op zaterdag 26 mei tegen HLTC Leimonias, de regerend en 22-voudig landskampioen uit Den Haag en op zondag 27 mei tegen LTC Naaldwijk.

Daarna speelt het team twee keer achter elkaar uit:
Op woensdag 30 mei tegen TC Zandvoort en op zondag 3 juni tegen LTC Leeuwenbergh in Den Haag.

Vervolgens komt op dinsdag 5 juni ALTA uit Amersfoort op bezoek bij Rapiditas.

De competitie wordt op donderdag 7 juni afgesloten met een uitwedstrijd bij T.C. Salland in Bathmen.

De wedstrijden starten steeds om 12.00 uur met twee dames singles, rond 14.00 uur gevolgd door twee heren singles, en tussen 16.00 – 18.30 uur worden een dames- en herendubbel gespeeld.

Het team van Rapiditas bestaat dit jaar uit:
Heren: Wesley Koolhof, Miliaan Niesten, Alban Meuffels en nieuwkomer Mick Veldheer.
Dames: Chayenne Ewijk (Nederlands kampioen bij de dames), Rosalie van der Hoek, Eva Wacanno en als nieuwkomers: Polina Leykina uit Rusland en Saara Orav, een jong talent uit Estland.
Coaches: Wouter Kropman en Marco Kroes.

Ook dit jaar zullen de spelers en coaches weer alles uit de kast halen om te proberen de play-offs te bereiken. Tijdens dit afsluitende weekend van de Eredivisie Gemengd strijden de vier hoogst geëindigde teams op zaterdag 9 en zondag 10 juni in Den Haag om het Nederlands kampioenschap voor clubteams.

Kom op 26 mei, 27 mei en 5 juni live genieten van spectaculaire toptennis op het park van TV Rapiditas aan de d’Almarasweg 24 te Nijmegen!