Update jeugdcommissie


81 Jeugdleden!

Nu we alweer een aantal weken gestart zijn met de voorjaarslessen is het de hoogste tijd voor een update van de Jeugdcommissie. We hebben dit jaar een recordaantal van 81 jeugdleden tot 17 jaar bij Berg en Dal waarvan een groot aantal ook tennisles volgt.

Tenniscompetitie Jeugd voorjaar / najaar 2021

Op 1 juni wordt duidelijk of de voorjaarscompetitie nog doorgang gaat vinden, zo ja dan doen er tevens twee teams ( 1 oranje en 1 groen team) namens TV Berg en Dal mee.
Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de competitie? Binnenkort starten we de inventarisatie voor de najaar competitie.

handen kinderen

Jeugdtoernooi zondag 30 mei a.s

Aankomende zondag 30 mei organiseren we tussen 11.00-17.00uur vanuit de jeugdcommissie samen met TSTK trainer Luuk Geerlings een onderling toernooi voor de jeugdleden van TV Berg en Dal. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Er zullen hierdoor minder banen beschikbaar zijn. Zie de KNLTB Club app de actuele beschikbaarheid (48 uur van tevoren).

Leden gezocht Jeugdcommissie

We willen graag bij deze Sandra Vruggink en Angelique Looijen hartelijk bedankten voor hun enthousiaste inzet de afgelopen jaren voor het jeugdtennis bij Berg en Dal. Wij hopen jullie nog vaak te zien op de baan.

We hopen daarnaast aankomend jaar nog meer activiteiten te kunnen organiseren voor alle jeugdleden. We zijn hiervoor nog op zoek naar 2-3 ouders die vanuit de Jeugdcommissie samen met ons hier over willen meedenken en -organiseren.

Interesse? Stuur dan een bericht naar: jeugdcommissie@tvbergendal.nl